ANKARA / ÇANKAYA - Mehmet Hikmet Ayberk İlkokulu

19. ANKARA KİTAP FUARI GEZİMİZDEN.

Öğrencilerimiz kitap yazarlarıyla tanışarak deneyimlerine bir yenisini daha eklemişlerdir.

Kas

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri , Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Günebakan Anaokulunda düzenlenen Çocuk Kitapları ve Yazarlarıyla buluşma etkinliğine katılmışlardır. Öğrencilerimiz kitapları yazarların kendilerinden dinleyerek erken çocukluk dönemlerinde unutamayacaklar bir deneyim kazanmışlardır. Etkinliğe ev sahipliği yapan ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

'ASLAN KRAL TİYATROSU'

Kas

Okulumuz 3.sınıf öğrencilerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışma konusu kapsamına da  Sınıf  Öğretmenleri  Nalan Sarıbaş Eser ve Tuba Toker ile birlikte  organize ettikleri kermes 25.10.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizi, Velilerimizi ve çok değerli öğretmenlerimizi bu anlamlı organizasyon için tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100.yılı kapsamında  2,3 ve 4.sınıfların katılımıyla İş Bankası Müzesi, 1.Meclis ve 2.Meclis'e gezi düzenlemiştir.

Çok değerli öğretmenlerimize bu anlamlı organizasyon için teşekkür ediyoruz.

Kas

'CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI'NI 29 EKİM 2023 PAZAR GÜNÜ VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİRLİKTE COŞKU İÇİNDE KUTLADIK.